HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

De KBHB, VHL en de LFH annuleren alle wedstrijden en trainingen. Uiteraard volgen wij deze beslissing. Tot en met 31 maart gaan de wedstrijden en trainingen (inclusief de trimhockeytraing) niet door. Ook onze Vriendjesdag op zondag 29 maart wordt uitgesteld naar een nog te bepalen datum. We zijn in nauw overleg met de VHL en brengen jullie meteen op de hoogte wanneer er verandering komt in deze situatie. Heb je hierover een vraag? Mail ons op info@hockeyclubbeveren.be . De officiële communicatie van de KBHB vind je door op onderstaande link te klikken.

Save the date! Op 24, 25 en 26 augustus organiseren we ons eerste Summer Hockey Camp op de terreinen van MHC Rapide Hulst. Benieuwd naar wat daar zullen doen? Hou dan zeker je mailbox en onze facebookpagina in de gaten, meer info volgt snel.

Op woensdag 15 januari speelde onze trimhockeyploeg haar eerste vriendenwedstrijd tegen Olympia.

Trimhockey is de recreatieve vorm van hockey spelen, waarbij hockey-ervaring niet vereist is. Heb je zin om ook trimhockey te spelen en ben je ouder dan 18? Stuur ons dan zeker een bericht, we geven je graag meer info.

HCB groeit. En dat is fantastisch. Maar een grotere club wil ook zeggen dat we nu toch echt een veld met accommodatie nodig hebben. Want trainen op een voetbalveld en wedstrijden spelen in Wilrijk, is niet ideaal. Nee, we willen een echte thuis voor onze leden: een eigen plek waar we kunnen trainen én wedstrijden spelen.

Daarom zochten we de laatste maanden samen met de gemeente Beveren naar een geschikte locatie. Eentje waar we de ambities die we hebben, kunnen waarmaken.

En we hebben een fantastische plek gevonden. Vanaf de zomer van 2021 heeft Hockey Club Beveren een eigen hockeyveld aan het Spaans Fort in Verrebroek!

Op dit moment traint en speelt voetbalclub Eendracht Verrebroek daar. Dat zal ook zo blijven, maar naast hun terrein komt een heus waterveld. HCB en Eendracht Verrebroek zullen samen het clubhuis delen, maar we krijgen elk onze eigen kleedkamers.

Voor we kunnen verhuizen, moeten we nog heel wat werk verzetten. Daarom gaat onze Raad van Bestuur onmiddellijk aan de slag. Samen met de gemeente Beveren zullen ze dit mooie project vormgeven.

Natuurlijk houden we jou op de hoogte van alle vorderingen. Hou je mailbox dus zeker in de gaten, want heel binnenkort nodigen we je uit voor een eerste informatievergadering.
Heb je al een vraag? Of wil je ons iets vertellen? Spreek ons gerust aan voor of na een training, stuur ons een mailtje of bel ons op.

Een delegatie van de Hockey Club Beveren en Eendracht Verrebroek stelde de samenwerkingsplannen vrijdag voor. Het oefenveld waarop ze staan zal worden omgevormd tot een waterveld met kunstgras voor hockey.

(foto : Kristof Pieters - HLN)

"GOALKEEPING AT ITS BEST"

Als goalie ben je van onschatbare waarde voor je team!

In April gingen onze goalies aan de slag tijdens een clinic van PAN-NA goalies.

GOALIE

The craziest player on the team !

See also : Insane, Brave

Founding Partner