HOME   |   LOGIN TWIZZIT   |   CONTACT

WELKOM !

De populariteit van de hockeysport groeit nog steeds!

Wens jij ook op een fijne en ontspannen manier kennis te maken met Field Hockey, wil je competitie spelen of liever gewoon recreatief? Kom gerust langs!

Natuurlijk mag je altijd eerst eens komen proberen. Stuur vooraf even een mailtje naar info@hockeyclubbeveren.be of vul meteen het inschrijvingsformulier in.

Tot snel!

Hockey Club Beveren

Hans D'Olieslager - Voorzitter

Nieuws

De gemeente heeft het licht op groen gezet, onze sportieve cel heeft keihard gewerkt om een aangepast trainingsschema op te stellen.

LET OP : het trainingsschema is nog even onder voorbehoud, omdat we nog niet voor alle trainingsmomenten voldoende coronabuddies en assistentie-ouders hebben. We doen graag nogmaals een warme oproep. Je kan je kandidaat stellen op vrijwilliger@hockeyclubbeveren.be  .

We starten op in twee fases.

• 1) Vanaf vrijdag starten we met de trainingen. Voorlopig traint elke ploeg één keer wekelijks. In het trainingsschema zijn dit de groene trainingsmomenten.
  • 2) Na de eerste week houden we een evaluatiemoment. We bekijken dan of we naar twee trainingen per week kunnen gaan. In dat geval, bezorgen we je een nieuw trainingsschema.

Het trainingsschema vind je door hier te klikken.

We willen met aandrang vragen om de corona-maatregelen nauwgezet op te volgen en voor de training het instructiefilmpje met te volgen maatregelen (samen met je zoon en/of dochter) goed te bekijken. Het filmpje vind je via https://youtu.be/JyKjtSncpJ0 .

Dit is een tijdelijk trainingsschema. Bij de start van het seizoen 2020-2021 maken we een definitief trainingsschema op, waarbij we opnieuw rekening moeten houden met de trainingsmomenten van FC Bosdam.

Belangrijk om weten is dat we nu al starten met de aangepaste leeftijdscategorieën. Om te weten wie in welke leeftijdscategorie zit, hebben we een lijst toegevoegd met de trainingsploegen. Kijk zeker goed na in welke categorie jij / je zoon of dochter zit. Deze lijst vind je hier.

Tot heel binnenkort!

HCB groeit. En dat is fantastisch. Maar een grotere club wil ook zeggen dat we nu toch echt een veld met accommodatie nodig hebben. Want trainen op een voetbalveld en wedstrijden spelen in Wilrijk, is niet ideaal. Nee, we willen een echte thuis voor onze leden: een eigen plek waar we kunnen trainen én wedstrijden spelen.

Daarom zochten we de laatste maanden samen met de gemeente Beveren naar een geschikte locatie. Eentje waar we de ambities die we hebben, kunnen waarmaken.

En we hebben een fantastische plek gevonden. Vanaf de zomer van 2021 heeft Hockey Club Beveren een eigen hockeyveld aan het Spaans Fort in Verrebroek!

Op dit moment traint en speelt voetbalclub Eendracht Verrebroek daar. Dat zal ook zo blijven, maar naast hun terrein komt een heus waterveld. HCB en Eendracht Verrebroek zullen samen het clubhuis delen, maar we krijgen elk onze eigen kleedkamers.

Voor we kunnen verhuizen, moeten we nog heel wat werk verzetten. Daarom gaat onze Raad van Bestuur onmiddellijk aan de slag. Samen met de gemeente Beveren zullen ze dit mooie project vormgeven.

Natuurlijk houden we jou op de hoogte van alle vorderingen. Hou je mailbox dus zeker in de gaten, want heel binnenkort nodigen we je uit voor een eerste informatievergadering.
Heb je al een vraag? Of wil je ons iets vertellen? Spreek ons gerust aan voor of na een training, stuur ons een mailtje of bel ons op.

(foto : Kristof Pieters - HLN)

BINNENKORT