We zoeken een nieuwe penningmeester!

Onze sterk groeiende club is op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Een penningmeester, wat doet die persoon eigenlijk?

• Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie van de club.

• Je stelt het jaarbudget op in samenspraak met de voorzitter en je volgt dit budget nauwkeurig op.

• Je houdt de boekhouding bij en je houdt ze up-to-date. Onder boekhouden wordt onder andere verstaan: het verwerken van uitgaven en inkomsten, controle op tijdige betalingen, het opstellen van de jaarrekening en het uitvoeren en opvolgen van financiële transacties. Ervaring met boekhouden is geen vereiste maar wel een pluspunt.

• Je bent verantwoordelijk voor het innen, betalen en opvolgen van uitgaande en inkomende facturen.

• Je bent onze contactpersoon voor alle financiële en boekhoudkundige professionele relaties (o.a. bank- en verzekeringskantoor, boekhoudkantoor).

• Je bent lid van het bestuursorgaan van de club en je woont in die hoedanigheid de vergaderingen van het bestuursorgaan bij.

Begint het al te kriebelen om onze enthousiaste groep vrijwilligers te vergroten? Ben je accuraat, nauwgezet en administratief sterk? Schrikt het werken met cijfers je niet af? Of heb je meer info nodig? Stuur dan zeker een mailtje naar Hans D’Olieslager, voorzitter van onze club. Je kan hem bereiken via  hans@hockeyclubbeveren.be .