Na een pauze van twee weken starten we vanaf zondag 15/11 opnieuw met de trainingen maar enkel voor onze leden geboren in 2008 of later. Onze oudere leden mogen pas opnieuw trainen wanneer de coronamaatregelen vanuit de federale overheid worden versoepeld. Op dit moment is er een trainingsverbod tot en met 31 december. Dat is jammer maar in deze moeilijke periode uiteraard te begrijpen.

Onze sportieve cel heeft niet stilgezeten tijdens deze korte pauze en heeft een aantal wijzigingen in het trainingsschema en de trainingsgroepen aangebracht. De aangepaste uren en groepen vind je door hier te klikken. Voor de groepen die mogen starten zondag : kijk dit tegen dan zeker goed na! We houden deze regeling, onder voorbehoud van dringende en noodzakelijke aanpassingen, aan tot het einde van het seizoen 2020-2021. Heb je vragen bij deze regeling? Stuur zeker een mailtje naar info@hockeyclubbeveren.be .

We willen je ook nog even wijzen op deze veiligheidsmaatregelen vanuit de federale overheid en de gemeente Beveren die strikt moeten worden opgevolgd :

• Mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar
  • Handen moeten ontsmet worden aan onze ontsmettingszuil
  • Enkel spelers en staff mogen op de terreinen
  • Spelers worden afgezet en opgehaald op de parking volgens het kiss&ride-principe, ouders blijven in de auto zitten
  • Toeschouwers zijn niet toegelaten bij de trainingen
  • Bij de minste ziektesymptomen blijf(t) je (kind) thuis.

Wat betreft de opgeschorte eerste competitiehelft : de hockeybond heeft nog steeds de intentie om de uitgestelde wedstrijden te organiseren vanaf het weekend van 9 januari. We houden jullie zeker op de hoogte! De tweede competitiehelft start, uiteraard onder voorbehoud, na de krokusvakantie.