De gemeente heeft het licht op groen gezet, onze sportieve cel heeft keihard gewerkt om een aangepast trainingsschema op te stellen.

LET OP : het trainingsschema is nog even onder voorbehoud, omdat we nog niet voor alle trainingsmomenten voldoende coronabuddies en assistentie-ouders hebben. We doen graag nogmaals een warme oproep. Je kan je kandidaat stellen op vrijwilliger@hockeyclubbeveren.be  .

We starten op in twee fases.

• 1) Vanaf vrijdag starten we met de trainingen. Voorlopig traint elke ploeg één keer wekelijks. In het trainingsschema zijn dit de groene trainingsmomenten.
  • 2) Na de eerste week houden we een evaluatiemoment. We bekijken dan of we naar twee trainingen per week kunnen gaan. In dat geval, bezorgen we je een nieuw trainingsschema.

Het trainingsschema vind je door hier te klikken.

We willen met aandrang vragen om de corona-maatregelen nauwgezet op te volgen en voor de training het instructiefilmpje met te volgen maatregelen (samen met je zoon en/of dochter) goed te bekijken. Het filmpje vind je via https://youtu.be/JyKjtSncpJ0 .

Dit is een tijdelijk trainingsschema. Bij de start van het seizoen 2020-2021 maken we een definitief trainingsschema op, waarbij we opnieuw rekening moeten houden met de trainingsmomenten van FC Bosdam.

Belangrijk om weten is dat we nu al starten met de aangepaste leeftijdscategorieën. Om te weten wie in welke leeftijdscategorie zit, hebben we een lijst toegevoegd met de trainingsploegen. Kijk zeker goed na in welke categorie jij / je zoon of dochter zit. Deze lijst vind je hier.

Tot heel binnenkort!